Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

500 de oi și bunuri de 25.000 de lei au fost salvate vineri noaptea dintr-un incendiu izbucnit în Pâclișa

Publicat

Aproximativ 500 de oi, dar și bunuri în valoare de zeci de mii de lei au fost salvate vineri seara, de pompieri, dintr-un incendiu izbucnit în zona cartierului Pâclișa din Alba Iulia. Flăcările au cuprins un saivan care adăpostea oi și furaje, iar intervenția oamenilor legii a împiedicat ca focul să se extindă și la imobilele din apropiere.

Fumul gros a fost văzut inițial de un șofer care circula în jurul orei 22.30 prin Pâclișa, iar acesta a fost cel care a alertat pompierii. Potrivit ciobanilor în îngrijirea cărora se aflau oile, în jurul orei 19.00, când aceștia au mers să supravegheze saivanul, totul era în regulă și nu se cunosc încă motivele izbucnirii incendiului.

Flăcările au mistuit acoperișul din lemn al adăpostului și o cantitate mai mare de furaje, iar pagubele produse sunt estimate la 10.000 de lei. Pompierii au reușit însă să salveze animalele și mai multe bunuri în valoare de 25.000 de lei. Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax