Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

500 milioane de euro, accesaţi în prima oră de la lansarea proiectelor de eficientizare energetică şi securizare seismică

Publicat

Cereri de finanțare în valoare de 500 de milioane de euro din bugetul total de 2,8 miliarde de euro al „Valului Renovării”, componentă a Planului Național de Redresare şi Reziliență (PNRR), au fost depuse, vineri, în prima oră de la lansarea proiectelor pentru eficientizare energetică şi securizare seismică, a anunțat Ministerul Dezvoltării.

Potrivit unui comunicat al ministerului, în conformitate cu reglementările şi ghidurile solicitantului publicate, vineri, la ora 10,00, au fost lansate apelurile de proiecte pentru eficientizarea energetică, securizarea seismică şi în caz de incendiu a blocurilor de locuinţe şi a clădirilor publice.

Cererile de finanţare pot fi depuse exclusiv online de către autorităţile publice, pe site-ul ministerului: www.mdlpa.ro/investitii/PNRR.

„În prima jumătate de oră, au fost înregistrate primele 100 de cereri de finanţare, iar, după o oră, valoarea cererilor depuse s-a ridicat la 500 de milioane de euro”, a precizat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, citat de Agerpres.

Numărul cererilor primite şi fondurile disponibile rămase pot fi consultate, în timp real, pe pagina

Prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Ministerul Dezvoltării finanţează investiţii în eficientizarea energetică şi asigurarea siguranţei seismice a blocurilor de locuinţe şi a clădirilor publice. Este cel mai mare apel de proiecte lansat până acum, cu cea mai mare finanţare din PNRR.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax