Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

587 de cazuri active de COVID-19, în județul Alba. Majoritatea pacienților sunt acasă, în izolare. La ATI nu mai sunt locuri

Publicat

coronavirus

În județul Alba sunt în prezent 587 de cazuri active de infectare cu noul coronavirus, cel mai mare număr înregistrat de la începutul epidemiei. 

La nivel de județ, numărul de infectări a ajuns la 2.046, iar 1386 de persoane au fost declarate vindecate au fost declarate vindecate și s-au înregistrat 73 decese.

Cea mai mare parte dintre pacienți, adică aproape 400, sunt acasă, în izolare. Din punct de vedere al dispersării, de menționat este că aceste cazuri provin din aproape tot județul.

Asta în condițiile în care județul are aproximativ 200 de locuri ocupate de cei cu simptome medii, grave și foarte grave.

Cea mai grea situație este la ATI, unde locurile sunt ocupate complet (toate 8).

Autoritățile din Alba caută soluții pentru suplimentarea lor și au anunțat că la nevoie se vor mai putea înființa încă 4 locuri.

De asemenea, autoritățile lansează un apel către populație să respecte regulile sanitare, având în vedere modul dramatic în care a evoluat situația în ultimea săptămână.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax