Connect with us
Publicitate

Uncategorized

6 – 18 decembrie: Târgul de Crăciun, la Aiud. Produse alimentare, artizanale, meșteșugărești și trenuleț festiv

Publicat

În parcul din centrul municipiului Aiud va avea loc, în perioada 6 – 18 decembrie, un târg de Crăciun cu produse alimentare, artizanale, meșteșugărești și servicii de agrement. De asemenea, în anumite zile din intervalul menționat, vizitatorii se vor putea plimba gratuit cu un trenuleț festiv. Pe 6 decembrie urmează să fie deschis și „Orășelul copiilor”. 

Consilierii locali din Aiud au aprobat în ședința din 17 noiembrie două proiecte referitoare la organizarea și desfășurarea evenimentului „Târgul de Crăciun” 2022 în municipiu, în perioada 6-18 decembrie.

A fost aprobată alocarea sumei de 25.500 de lei, din care urmează să fie achiziționate următoarele produse:

  • 750  de pungi/cutii personalizate –  750 lei
  • dulciuri și fructe – 22.250 lei
  • apă  – 300 lei
  • cafea – 350 lei
  • pahare de unică de folosință – 150 lei
  • agende – 1.700 lei

Potrivit regulamentului, activitățile comerciale din cadrul evenimentului se vor desfășura în părculețul din centrul municipiului Aiud, în zilele de 6, 9, 10, 11, 16, 17 și 18 decembrie 2022.

Amenajarea spațiului destinat desfășurării „Târgului de Crăciun” se va efectua începând cu data de 28 noiembrie 2022 de către Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud și Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud – Direcție Municipală de Cultură.

Începând cu data de 6 decembrie 2022, în zona de desfășurare a evenimentului ocuparea terenului de către comercianţi şi alţi participanți la eveniment va fi gratuită, în locurile care vor fi prestabilite.

Accesul auto va fi interzis/restricționat în zona părculețului din centrul municipiului Aiud, în perioada 28 noiembrie – 21 decembrie 2022, aprovizionarea pentru comercianții participanți la eveniment şi pentru magazinele din zona de desfășurare a acestuia urmând a se face între orele 08:00 – 10:00.

Comercianții vor putea desfășura activităţi de comercializare cu amănuntul a produselor alimentare, artizanale şi meşteşugăreşti, precum şi prestări de servicii de alimentaţie publică şi de agrement către consumatori, în standuri mobile şi demontabile dotate corespunzător, din chioşcuri mobile, rulote sau vehicule special amenajate, din proprietatea lor, în condițiile stabilite de către organizatori.

De asemenea, pe 6 decembrie 2022 urmează să fie deschis „Orășelul copiilor”.

Trenuleț festiv

În zilele de 6, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17 și 18 decembrie 2022 în municipiul Aiud va circula un trenuleț festiv.

Accesul și graficul plimbărilor cu trenulețul vor fi comunicate în timp util, nefiind percepute taxe.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud și Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud – Direcție Municipală de Cultură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax