Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

6-23 decembrie: Târgul de Crăciun la Aiud. Patinoar, lumini festive, cadouri, concerte. Programul

Publicat

afis

În perioada 6-23 decembrie, în Piața Dr. Constantin Hagea din municipiul Aiud se va desfășura cea de a șaptea ediție a Târgului de Crăciun.

Deschiderea oficială a Târgului va avea loc în data de 6 decembrie, începând cu ora 16.00, cu un concurs de patinaj viteză la care vor putea participa familii aiudene (adulți și copii), respectiv primele 10 familii înscrise la Biroul de Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei Municipiului Aiud până în data de 6 decembrie 2018, ora 12.00.

La lăsatul serii, se vor aprinde în mod simbolic luminile festive de Crăciun, evenimentul continuând cu momentul așteptat de toți cei mici – sosirea lui Moș Crăciun, care va oferi cadouri copiilor prezenți în piață.

Seara va continua cu un concert susținut de trupa Good Day.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Așa cum îi stă bine unui Târg de Crăciun, doritorii se vor putea bucura de un ceai cald, un vin fiert sau de alte produse specifice sărbătorilor de iarnă, acestea putând fi procurate de la căsuțele amplasate în imediata apropiere a patinoarului, patinoar care va funcționa până la data de 19 ianuarie 2019, în intervalul orar 12.00 – 22.00, transmit reprezentanţii Primăriei Aiud.

În data de 7 decembrie, începând cu ora 18.00, aiudenii se vor putea bucura de un nou concert de colinde susținut de binecunoscuta Corală bărbătească „Armonia” din Constanța, concert care va avea loc la Catedrala Sfinții Trei Ierarhi din centrul municipiului.

„Vă propunem în acest fel să ne bucurăm în tihnă de evenimentele pregătite și să ne umplem inimile de lumină și fericire, în așteptarea sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou”, este mesajul administraţiei locale.

VEZI: MESAJE DE CRĂCIUN 2018: Urări AMUZANTE și HAIOASE pe care le poţi trimite prin SMS celor dragi

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax