Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

6-7 iulie: Cupa României – Patrula Airsoft 2024, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia

Publicat

În weekendul 6-7 iulie, în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia se va desfășura Cupa României – Patrula Airsoft 2024. 

Potrivit Federației Române de Airsoft, Patrula Airsoft este al treilea format de probă sportivă pe echipe oferit de federație, în care jucătorii abordează cu totul alt stil de joc față de Domination și SpeedsoftRO.

În acest stil, jucătorii trebuie să îndeplinească taskuri, să securizeze obiective și să ofere cel mai bun timp pe teren.

Este un eveniment la fel de intens precum celelalte, dar totodată, unul foarte tactic ce necesită 100% din dedicarea tuturor membrilor echipei.

Conceptul competiției Patrula Airsoft este împrumutat din cadrul exercițiilor armatei române, competiție care încă se organizează sub denumirea Patrula Militară.

Potrivit Federației Române de Airsoft, Patrula Airsoft este o competiție între echipe (șase coechipieri/echipă), pe un traseul prestabilit, în vederea parcurgerii unui număr de probe, într-un timp cât mai scurt. Ca exemplificare, probele principale ale competiției pot fi: ambuscadă, acordarea primului ajutor, tragerea la țintă fixă, orientarea în teren, eliminarea unui cuib de mitralieră sau eliberarea unui ostatic, transport VIP.

„Vă așteptam pe 6 și 7 iulie la Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Numărul de spectatori va fi cel mai mare dintre toate evenimentele, iar aceasta este cea mai bună ocazie să ne mândrim cu sportivii noștri ce vor lua parte la Cupa României Patrula Airsoft 2024”, au transmis reprezentanții Federației Române de Airsoft.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate