Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

6 – 7 iulie | Zilele Râmețului: Vizite turistice și slujbe religioase în Râmeț, Brădești și platoul Tarcăului

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, cei care vor alege să viziteze comuna Râmeț vor avea parte de o mulțime de evenimente, atât turistice cât și religioase, organizate cu ocazia Zilelor Râmețului. Mănăstirea și Cheile Râmețului, Muzeul Etnografic din Brădești și platoul Tarcăului sunt câteva dintre punctele de atracție ale comunei, ce vor fi vizitate sâmbătă și duminică.

Potrivit primarului Vasile Raica, din programul Zilelor Râmețului fac parte următoarele activități: Sâmbătă, în jurul amiezii, vor fi organizate vizite la Mănăstirea Râmeț și la Cheile Râmețului.

Duminică, la ora 10.00, la biserica din Brădești va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii, de către părintele protopop Ioan Tocănel din Aiud și părintele Sabin de la Brădești. După slujbă, se va vizita Muzeul Etnografic din Brădești.

La ora 12.30, va avea loc un Te Deum pe platoul Tarcăului, după care vor fi acordate de diplome de onoare veteranilor din cel de-al doilea război mondial, din comuna Râmeț. După amiază, pe platoul Tarcăului va avea loc un spectacol folcloric cu formația de taragotiști din Râmeț și artiștii din grupul Melody din Câmpeni.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Râmeț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax