Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

6-7 mai: Competiția de baschet „Cupa Nicușor Marcu 2023”, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. Echipele participante

Publicat

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia se pregătește să găzduiască a doua ediție a competiției de baschet „Cupa Nicușor Marcu – 2023”.  

Evenimentul va avea loc în Sala de Sport „Nicușor Marcu” și este dedicat memoriei fostului antrenor care a inspirat multe generații de jucători de baschet. 

Turneul oferă oportunitate jucătorilor să se întâlnească și să împărtășească pasiunea pentru acest sport și în același timp să onoreze memoria celui care a făcut posibilă apariția și dezvoltarea baschetului în Alba Iulia, fostul antrenor Nicușor Marcu, care din păcate nu se mai află printre noi.

Aproximativ 90 de jucătoare de baschet U13 feminin, vor participa pe parcursul zilelor de 6 – 7 mai  la un eveniment sportiv și educativ în același timp.

Echipele de baschet feminin care intră în competiție anul acesta sunt:

  1. LPS Alba Iulia
  2. ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca
  3. ACS Premium Sibiu
  4. CSS Sibiu
  5. LAPI Dej
  6. CSTBv Olimpia Brașov

Pe data de 6 mai, se vor juca meciurile din cadrul grupelor, iar pe 7 mai, vor juca pentru stabilirea clasamentului.

De asemenea jucătoarele vor participa la un curs educativ pe parte de nutriție și vor primii vizita unor jucătoare/sportive de performanță.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 7 mai, la ora 16:00. La eveniment va fi prezentă trupa de majorete a Liceului cu Program Sportiv Alba. Se va alcătui un „Best five” al turneului, se vor decerna cupe, medalii și diplome sportivelor.

Tot pe 7 mai, de la ora 16:30 va avea loc un joc demonstrativ – fostele jucătoare ale antrenorului, se întorc pe parchet.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax