Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

6 motive pentru care a cumpăra un frigider Linear Cooling (P)

Publicat

Vara este perioada în care soarele este cel mai strălucitor și zilele sunt mai lungi. S-ar putea să nu fie anotimpul dvs. preferat din an, dar cu siguranță are multe avantaje. Verile aduc cu ele și propriile probleme. Când devine prea cald, nu vă doriți decât să vă relaxați acasă, alături de cei dragi. Este singurul anotimp în care frigiderul face ore suplimentare pentru a vă păstra mâncarea proaspătă și băuturile la rece.

Frigiderul este, probabil, cel mai semnificativ aparat electrocasnic mare din gospodăria dumneavoastră. Își face treaba non-stop, stând liniștit la locul lui, și este întotdeauna acolo când aveți nevoie de el. De la păstrarea alimentelor proaspete până la asigurarea că înghețata rămâne înghețată, frigiderul face o mulțime de lucruri importante.

Iată de ce ar trebui să treceți la un frigider LG mai inteligent și mai fiabil în această vară. Frigiderele moderne vin cu o serie de caracteristici noi care nu numai că vă asigură că alimentele rămân proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp și pot face față fără probleme sezonului aspru de vară.

Astăzi, vom arunca o privire asupra câtorva dintre noile caracteristici extrem de utile prezente pe frigidere LinearCooling de la LG:

1. Păstrați-vă alimentele proaspete timp de 14 zile* cu LinearCooling

Noile modele de frigider LG sunt alimentate de un nou compresor Linear Inverter. Compresorul ajută la furnizarea unui control precis al temperaturii care reduce fluctuațiile interne de temperatură. Acest lucru înseamnă că alimentele dvs. pot rămâne plăcute și proaspete timp de până la 14 zile. În plus, cu Door Cooling+™, frigiderul vine cu două guri de aerisire suplimentare care ajută la menținerea răcirii chiar dacă ușa este deschisă și închisă frecvent.

2. Mențineți facturile de electricitate la un nivel scăzut în timp ce alimentele rămân proaspete mai mult timp

Frigiderele pot consuma multă energie pentru a funcționa în timpul verii, ceea ce duce la facturi mai mari la curent. Dar nu mai este cazul. Noile frigidere Linear Cooling™ de la LG pot ajuta la economisirea a până la 51*% din energie, datorită compresorului Linear Inverter. Acesta vă menține băuturile la rece și alimentele proaspete, consumând mult mai puțină energie.

3. Răcire uniformă în orice moment cu Inverter Linear Compressor

Vara, știți cât de repede se strică mâncarea din cauza căldurii intense. Dar cu un frigider LG LinearCooling, vă puteți păstra alimentele proaspete și răcoroase timp de aproximativ două săptămâni.

Acest lucru este posibil datorită noilor compresoare liniare cu invertor, care oferă o variație maximă a temperaturii de doar +0,5 grade Celsius, comparativ cu variația de +1 grad Celsius întâlnită la frigiderele convenționale. Pe lângă răcirea uniformă, noul compresor ajută și la reducerea zgomotului cu până la 25% și vine cu o garanție de 10 ani.

4. Răcire uniformă și mult mai rapidă cu LG Door Cooling+™

Deschiderea și închiderea frecventă a ușii unui frigider duce la pierderi substanțiale de aer rece. Această pierdere de aer rece pune o presiune mai mare asupra compresorului, crescând ulterior consumul de energie. Dar un frigider LG vin cu funcția Door Cooling+™ care are două orificii suplimentare care ajută la menținerea răcirii și a prospețimii pentru o perioadă mai lungă de timp.

5. Adăugați mai mult spațiu de depozitare cu LG Dual Fridge™

Iată o problemă cu care aproape toți ne-am confruntat la un moment dat sau altul. Ajungem să cumpărăm mult prea multe alimente, iar frigiderul poate face față doar unei părți din ele. Ce faceți cu restul? Ei bine, acum LG a găsit o soluție și pentru acest lucru. Acum puteți transforma cu ușurință compartimentul congelator în frigider, printr-o simplă apăsare de buton.

6. Alimentele rămân proaspete chiar și în timpul întreruperilor de curent

Problemele cu energia electrică sunt probabil cel mai rău tip de probleme în timpul verii. Noile frigidere LG sunt dotate cu tehnologia Auto Smart Connect, care ajută la conectarea frigiderului la invertorul de acasă.

Acesta este un proces care se realizează o singură dată, deoarece la următoarea întrerupere a alimentării cu energie electrică, frigiderul va conecta automat sursa de alimentare de rezervă, fără a fi nevoie de nicio acțiune manuală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax