Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concursul Scrabble ,,Soirée sympa de en Français…”, la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”

Publicat

Un grup de 30 de cunoscători ai limbii franceze și-au demonstrat abilitățile, marți, la concursul de Scrabble ,,Soirée sympa de en Français…”, ce s-a desfășurat la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”, din Alba Iulia.

La concursul de Scrabble ,,Soirée sympa de en Français…” au participat peste 30 de liceeni și mai multe cadre didactice de limba franceză, dar și iubitori de scrabble, precum Mircea Bojiță (membru în Federația Națională de Scrabble din România). La eveniment a participat și Lionnel Allagnat, président de la Scrabble académie de Vichy, acesta fiind plăcut impresionat de receptivitatea tinerilor participanți.

Concursul de Scrabble ,,Soirée sympa de en Français…” a fost organizat de Asociația Echange&Partaje din Vichy, Franța și Centrul Județean de Voluntariat Alba cu sprijinul Colegiului Național ,,Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Evenimentul din acest an va fi continuat cu o serie de concursuri pe școli în limba română.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax