Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

60 de miliarde lei vechi pentru mutarea policlinicii din Alba Iulia în vechea locaţie. În acelaşi imobil vor fi spaţii pentru secţia de recuperare

Publicat

Din cauza aglomeraţiei de pe holurile policlinicii de pe strada Muşeţelului din Alba Iulia, reprezentanţii Spitalului Judeţean au hotărât mutarea ei în vechea locaţie, mai exact în incinta unităţii. Astfel că medicii îşi vor putea desfăşura activităţile la Spitalul Judeţean, iar condiţiile vor fi mai bune. De asemenea, odată cu mutarea policlinicii, la nivelul superior al clădirii vor începe şi lucrările de mansardare în vederea amenajării spaţiilor pentru secţia de recuperare neuromotorie. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, Nicoleta Coşarcă a declarat că proiectul întregii investiţii este în curs de avizare, iar  lucrările vor începe în ianuarie 2014.

Anul trecut, la sugestiile medicilor, administraţia locală a hotărât să înceapă demersurile pentru mutarea policlinicii. În prezent, Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba funcţionează pe strada Muşeţelului, iar pentru facilitarea şi îmbunătăţirea condiţiilor în care medicii îşi vor desfăşoară activitatea, policlinica va reveni în vechea locaţie.

Valoarea estimată a proiectului este de aproximativ 60 de miliarde lei vechi, iar suma va fi alocată în totalitate de Consiliul Judeţean Alba. Nicoleta Coşarcă a menţionat că încă nu se ştie firma care se va ocupa de lucrările de construcţie şi mansardare a Spitalului Judeţean şi  „în funcţie de cum terminăm avizarea proiectului, vom stabili când va avea loc şi licitaţia”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax