Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

7-10 ianuarie: Tabără de iarnă pentru liceeni şi studenţi la Arieşeni. Iniţiativa aparţine tinerilor ortodocşi din Alba Iulia

Publicat

arieseni Grupul de Inițiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Alba Iulia invită tinerii în tabără de iarnă în Stațiunea Montană Arieșeni. Acțiunea se adresează, în primă instanță, liceenilor și studenților, urmând alte serii şi pentru elevi de gimnaziu, în funcţie de solicitări.

În cadrul acestei tabere, tinerii se pot bucura de sporturi de iarnă (ski, lecții de ski, snowbord), plimbări cu ATV-ul în natură, plimbări cu sania trasă de cai, plimbări cu telescaunul și ateliere de animație socio-educativă și dezvoltare personală.

“Această tabară are scop educativ şi recreativ pentru tineri. În cadrul acestei acțiuni, tinerii pot descoperi valori precum dragostea şi prietenia, într-un climat de siguranţă şi îndrumaţi de persoane instruite pentru a-şi desăvârşi formarea individuală. De asemenea, sunt ajutaţi să descopere muntele, jocul, sportul, rugăciunea împreună şi să îşi facă prieteni, într-o atmosferă în care primează dragostea şi respectul faţă de celălalt”, transmit organizatorii.

Perioada de desfășurare, a taberei, este între 7-10 ianuarie 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bula

    duminică, 03.01.2016 at 18:56

    Unde sunt cazati participantii ??? Exista autorizatie pentru acea locatie, avand in vedere faptul ca acestia sunt cazati nu „la mama lui pintea acasa”ci intr-o locatie pulbica ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax