Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

7 decembrie: „Lumini! Cameră! Publicitate” la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. UAB solicită 2.000 de lei de la CL pentru organizarea evenimentului

Publicat

Albaiulienii vor avea ocazia să vizioneze cele mai inedite sporturi publicitare şi să participe la ateliere de lucru, în cadrul celei de-a treia ediţii a evenimentului „Lumini! Cameră! Publicitate!” care va avea loc în data de 7 decembrie. Universitatea „1 Decembrie 1918 ” solicită Consiliului Local Alba Iulia alocarea sumei de 2.000 de lei în acest scop.

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, prin Cercul de marketing, organizează şi anul acesta, la Casa de Cultură a Studenţilor, a treia ediţie a evenimentului „Lumini! Cameră! Publicitate!”.

Acesta este structurat în două secţiuni – ateliere de lucru şi proiecţii de spoturi publicitare pe teme precum „Cultură”, „Food&Drinks”, „People`s choice„ şi „Sport”.

Totodată, vor avea loc seminarii despre video-ul în comunitatea online susţinute de reprezentanţi ai unor companii de publicitate.

„Lumini! Cameră! Publicitate”, oferă publicului ocazia să pătrundă în lumea publicităţii şi este o oportunitate perfectă de socializare pe teme noi şi moderne. La ediţiile anterioare au participat peste 350 de persoane din care o parte au fost liceeni, studenţi şi profesori.

Pentru derularea acestui eveniment, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia solicită Consiliului Local suma de 2.000 lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: MARŢI: Şedinţă ordinară la Consiliul Local Alba Iulia. Pe ordinea de zi, din nou cesiunea contractului cu CL între firmele Corint şi încetarea celui încheiat cu Salprest | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax