Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

7 noiembrie: „Marketing după perdea”. Întâlnire între studenţi şi specialişti din Cluj-Napoca și Alba Iulia la Universitatea „1 Decembrie 1918”

Publicat

marketing-dupa-perdea-alba-iulia-600 Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11.00, va avea loc la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Aula Mică, întâlnirea cu specialiști de marketing din Cluj-Napoca, în cadrul primei ediții a proiectului „Marketing după perdea”.

Proiectul cuprinde o serie de întâlniri între studenţi şi specialişti din Cluj-Napoca și Alba-Iulia, oferind un cadru de dialog prielnic dezvoltării profesionale. Anul acesta sunt organizate 4 sesiuni de prezentări în cadrul FSEGA, FSPAC, Facultăţii de Business şi Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii 1 Decembrie 1918 Alba Iulia.

Studenții vor avea oportunitatea de a pune întrebări și de a discuta aspecte știute și neștiute pe care le vor întâlni într-o carieră în marketing și comunicare.

„Evenimentul se adresează în mod special studenților care studiază și sunt pasionați de marketing, care doresc să afle sfaturi practice de la profesioniști în domeniu. Ne adresăm în special studenților, însă îi așteptăm pe toți cei care doresc să afle mai multe despre acest subiect, indiferent dacă sunt studenți sau absolvent.” spune Cipriana Stan, organizator ”Marketing după perdea Alba Iulia”.

Cei 4 speakeri cu experienţă de împărtăşit de după birou care vor veni la Alba Iulia: Alex Zaicu – Freelance Marketer, Andrei Ţigănaş – Copywriter & PR wizard, Călin Biriș – Digital Director, Oana Vlad – Marketing Manager, Prof. Univ. Dr. Andreea Muntean, invitat special, care vă va împărtăşi din experienţa sa de după catedră.

În cadrul evenimentului studenții vor avea parte de zeci de momente din viaţa reală a unui marketer, zeci de întrebări şi răspunsuri la cele mai mari curiozităţi în domeniu și cărți de la editura All.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax