Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

70.000 de lei de la Consiliul Județean Alba pentru elaborarea planurilor generale de urbanism în Zlatna și Blaj

Publicat

Consiliile locale din Blaj și Zlatna au primit finanțare de la CJ Alba pentru elaborarea planurilor și regulamentelor de urbanism. Este vorba despre suma totală de 70.000 de lei, care va fi împărțită între cele două primării. 

Sumele de bani au fost alocate din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și repartizate consiliilor județene, anual, pentru elaborarea sau actualizarea planurilor urbanistice generale și a regulamentelor de urbanism aferente, pentru fiecare consiliu local. Județului Alba i-a revenit suma totală de 70.000 de lei.

Din acești bani, 20.000 de lei vor ajunge la Consiliul Local Blaj, iar restul de 50.000 de lei la Consiliul Local Zlatna.

Planurile urbanistice generale sunt documentații complexe, care reglementează utilizarea terenurilor și condițiile de ocupare ale acestora cu construcții, inclusiv infrastructuri, amenajări și plantații, constituindu-se în suportul pentru realizarea programelor de dezvoltare a localităților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax