Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

70 de agenți economici din Alba au fost instruiți pe tema aplicării sistemului de plată TVA la încasarea facturilor. O nouă sesiune, în 4 decembrie

Publicat

  La sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba s-a desfăşurat, marți, prima sesiune de informare publică pe tema aplicării sistemului de plată TVA la încasarea facturilor, ce va fi aplicabil începând cu 1 ianuarie 2013. La aceasta au participat 70 de reprezentanţi ai agenţilor economici din judeţul Alba, contabili autorizaţi sau angajaţi şi experţi contabili.

Specialişti din cadrul DGFP Alba au asigurat instruirea contribuabililor prezenţi, atât prin prezentarea noilor reglementări în domeniu, cât şi prin oferirea unor răspunsuri şi lămuriri la întrebările ce au fost adresate.

Contribuabilii interesaţi de noile reglementări ce vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie, care nu au avut posibilitatea să participe la această primă sesiune de informare, sunt invitaţi marţi, 4 decembrie, începând cu ora 11.00, la o nouă întâlnire pe aceeaşi temă, ce va avea loc la sediul DGFP Alba, etajul I, în sala de şedinţe.

Accesul contribuabililor va fi gratuit.

Participarea la acest eveniment se va realiza în limita locurilor disponibile şi în ordinea înscrierii. Pentru înscriere, contribuabilii trebuie să transmită datele de identificare (nume, societate, asociaţie, telefon, e-mail, fax, etc.) la numărul de telefon 0258 819 825- Biroul Asistenţă contribuabili.

Termenul limită pentru înscriere: 3 decembrie 2012, ora 14.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax