Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

72 de miliarde lei vechi de la Guvern pentru finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă și canalizare din județul Alba

Publicat

Județul Alba va primi bani de la Guvern pentru finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă și de realizare a sistemelor de canalizare, începute și în curs de finalizare. Informația a fost făcută publică luni, de către vicepreședintele Consiliului Județean și vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman, în cadrul unei conferințe de presă desfăşurată la sediul PNL Alba:

„În perioada următoare, la nivelul județului Alba, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice va aloca suma de 72 de miliarde de lei vechi. Au fost contopite Ordonanța 28, programele guvernamenatale, OG 7, HG 577 și 840, care vizează lucrări de alimentare cu apă și canalizare, asfaltări și modernizări de drumuri județene. Banii sunt destinați pentru lucrări începute și în curs de finalizare și vor fi aprobate prin ordin al ministrului Dezvoltării Regionale pentru lucrările din județul Alba”, a declarat Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax