Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

7,5 milioane lei din bugetul local pentru Apa CTTA: Banii sunt garanția finanțării rambursabile a unui proiect de extindere a infrastructurii de apă

Publicat

Consilierii locali votează astăzi proiectul de hotărâre privind aprobarea garantării unei finanţări rambursabile, care va fi contractată de SC Apa CTTA SA Alba. Garantarea finanţării se face pentru implementarea proiectului cu finanţare nerambursabilă ”Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Alba”, în valoare de 435.716.011 lei.

Din valoarea maximă a finanţării acordate prin acest proiect, numai 401.941.120 este nerambusabilă. Astfel că diferenţa de 35.500.000 va trebui să fie asigurată de Apă CTTA Alba, iar în momentul de faţă nu are posibilitatea să susţină din venituri proprii aceste cheltuieli. Societatea comercială propune ca sursă de finanţare accesarea unui credit bancar, care urmează să fie acoperit în 15 ani.

În cadrul şedinţei de Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia, se propune adoptarea hotărârii, prin care administraţia locală va garanta 20,936% din finanţarea rambursabilă în valoare totală de 35.500.000. Având în vedere cota-parte deţinută de Municipiul Alba Iulia, garantarea care va fi acordată este de maxim de 7.432.280 de lei.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax