Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

77 de tineri din Alba s-au înscris la școlile militare de subofițeri jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni

Publicat

Inspectoratul de Jandarmi al Județului Alba a anunțat că 77 de tineri din județ s-au înscris pentru sesiunea de admitere de la începutul anului viitor la școlile de subofițeri Drăgășani și Fălticeni. Ultima zi de înscrieri a fost vineri, 15 noiembrie.

Cei mai mulți tineri au optat pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, unde s-au înscris 55 de candidați, iar pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni s-au înscris 22 de candidați.

Au fost disponibile 190 de locuri (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.) la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Informații suplimentare se regăsesc pe site-ul instituției www.jandarmeriaalba.ro.

sursa: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax