Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

8 Iunie: A treia fabrică Bosch va fi inaugurată la Blaj. Investiție de 45 de milioane de euro și peste 300 de noi locuri de muncă

Publicat

Cea de-a treia fabrică Bosch va fi inaugurată la Blaj în data de 8 iunie. Investiţia în platforma industrială este estimată la 45 de milioane de euro şi va crea 320 de locuri de muncă în prima etapă. 

În prezent, lucrările la cea de-a treia fabrică sunt finalizate și se mai lucrează la finisaje şi montarea echipamentelor de producţie. Valoarea investiţiei este de 45 de milioane de euro din care 15 milioane reprezintă ajutor din partea statului român.

Noua unitate de producţie va crea încă 320 de locuri de muncă la Blaj, în prima fază, urmând ca până în 2016 această fabrică să asigure 1000 de locuri de muncă.

Numărul total al angajaţilor de pe platforma industrială a Bosch de la Blaj va ajunge în 2016, la 1700 de persoane. Noua unitate de producţie Bosh se vor face senzori  pentru sistemele de frînare şi acceleraţie a automobilelor, dar va exista şi un centru de cercetare şi testare. Nu este exclus ca în viitor investiţia Bosch de la Blaj să se extindă cu alte unităţi de producţie. Investitorul german deţine o suprafaţă de 30 de hectare de teren.

Citiți AICI mai multe despre investițiile concernului german Bosch.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Florin Roman: Guvernul USL “pedepseşte” Alba Iulia cu 762.000 lei pentru locuinţe sociale | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax