Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prima ediție „Blaj aLive”. Vama, Voltaj, Sore, Alina Eremia și Dorian Popa vor concerta pe Câmpia Libertății. Pentru cei mici va fi amenajat şi un parc de distracţii

Publicat

Sâmbătă 8 iunie, începe „Blaj aLive”, un eveniment plin de dinamism și culoare menit să înscrie Blajul în circuitul celor mai ample manifestări artistice autohtone. „Orașul școlilor” cheamă toți iubitorii de muzică pe Câmpia Libertății, la concertele suținute de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: „Vama”, „Voltaj”, „Blackstar”, Sore, Alina Eremia și Dorian Popa.

Situat în inima Transilvaniei, Blajul este un oraș încercat de istorie, un ţinut al multiculturalității și al conviețuirii mai multor etnii. Populat cu precădere de locuitori de origine română, germană și maghiară, orașul se bucură de o diversitate și complexitate a tradițiilor, arhitecturii, muzicii și festivităților locale.

„Blaj aLive” este primul episod dintr-o serie anuală, fiind o manifestare menită să promoveze valorile locale și naționale într-un context cultural intenațional și să sprijine libera exprimare artistică.

Pe lângă trupele care vor concerta pe Câmpia Libertăţii, o altă surpriză a evenimentului este amenajarea unei zone de agrement, care oferă publicului de toate vârstele șansa de a-și petreace ziua într-un mod foarte activ. Energia concertelor live și buna dispoziție vor fi completate de bucuria celor mai mici dintre participanții la Blaj aLive, care vor găsi pe Câmpia Libertății din Blaj un carusel, un trenuleț electric, un tobogan gonflabil și doi animatori care le vor capta atenția cu sesiuni de ”face painting” și modelaj de baloane.

Pentru cei pasionați de aventură și sporturi extreme sau pentru cei mai curioși, Blaj aLive a pregătit 2 trambuline și o serie de mașinării care îți pun curajul la încercare: Twister, Orbiter și un Sky Lift Twister uriaș cu o capacitate de 40-60 de persoane.

Trupa care sintetizează energia primei ediții Blaj aLive este „Vama”, una dintre cele mai apreciate trupe rock din România. Proiectul a fost fondat în 2006 de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care după 10 ani alături de Vama Veche, au decis să meargă pe un alt drum împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga şi Dan Opriș. Vama vine la Blaj cu cel mai nou single „Perfect fără tine” și ne trezește poftă de mare și de vacanță.

Pentru noile generații Voltaj se definește printr-un sound ce combină stilul pop-rock cu muzica electronică și prin apariții live incendiare. Hituri precum „Albinutza”, „Vara trecută”, „Asta-i viața”, „Și ce?”, „Povestea oricui”, „20 (de ani)” sau „Mi-e dor de ” au fost fredonate de un public larg începând cu 1998, când Voltaj a abordat o nouă direcție muzicală, odată cu schimbarea componenței și venirea în trupă a vocalului Călin Goia.

Sore, Alina Eremia și Dorian Popa, 3 dintre cei mai fascinanți membrii ai ansamblului dance-pop-rock „Lala Band”, vor urca pe scena „Blaj aLive” prezentând proiectele lor solo alături de dansatori. Trupa-vedetă „Lala Band”, lansată în 2010 în serialul de televiziune „Pariu cu viața”, a fermecat tinerii și adolescenții din toată țara.

Reprezentând Transilvania, trupa Blackstar completează line-up-ul „Blaj aLive” cu un stil pop-rock foarte fresh. Aflați la început de drum, cei 4 cuceresc un număr din ce în ce mai mare de fani prin performance-uri live ce mizează pe dinamism și acuratețe.

Artiștii vor urca pe scenă conform programului de mai jos:

18:00 Voltaj

19:30 Alina Eremia (Lala Band)

20:00 Dorian Popa (Lala Band)

20:30 Sore (Lala Band)

21:30 Blackstar

22:30 Vama

 

Concertele vor avea loc la Blaj, pe Câmpia Libertății. Accesul publicului larg este liber, începând cu ora 18.00. Evenimentul este inițiat și susținut de către Bosch Rexroth.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: CONCURS ALBA24: Câștigă unul dintre cele 10 albume cu autograf, ale trupelor care vor concerta sâmbătă la Blaj aLive | Alba24

  2. Pingback: FOTO: “Blaj aLive” a adus muzica bună pe Câmpia Libertății. Câteva mii de oameni participă la megaconcertele serii | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax