Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

81,5 kg de produse din carne de porc, confiscate de poliţiştii din Aiud, în urma unui control efectuat la o societate comercială din municipiu

Publicat

Polițiștii din Aiud au confiscat, în urma unei acțiuni de combatere a evaziunii fiscale, cantitatea de 81,5 kg de carne de porc, de la o societate comercială care nu deținea actele de proveniență ale cărnii.

Vineri la ora 13.00, poliţiştii din Aiud au organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop combaterea evaziunii fiscale provenită din comercializarea cărnii şi a produselor din carne.

Cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială situată pe strada Iuliu Maniu din municipiul Aiud, poliţiştii au constatat că administratorul societăţii a expus la vânzare, cantitatea de 81,5 kg produse din carne de porc (cârnaţi şi slănină), pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Întreaga cantitate de produse din carne de porc a fost confiscată iar faţă de administratorul societăţii a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax