Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

9-10 decembrie: Sesiunea națională a studenților și masteranzilor, ediția a IX-a, la Universitatea din Alba Iulia

Publicat

universitatea UAB

universitate uab 2 Departamentul de Filologie al Facultății de Istorie și Filologie din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează, în perioada 9-10 decembrie, Sesiunea națională a studenților și masteranzilor, aflată, în acest an, la cea de-a IX-a ediție.

La acest eveniment și-au anunțat participarea studenți și masteranzi din universități din țară: Universitatea „Ovidius” din Constanţa, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Pitești, Universitatea din Craiova și Universitatea „1 Decembrie 1918”.

În cadrul acestei manifestări științifice, studenții au ocazia de a prezenta lucrări ce reflectă preocupările lor academice în domeniul de studiu ales, pe următoarele secțiuni: limbă și comunicare, literatură, traductologie și studii culturale. Comunicările se vor susține în limbile română, engleză și franceză.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 9 decembrie, ora 10.00, în Aula Mică  (etaj I, Corp C) și va fi urmată de prezentarea comunicărilor pe secțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax