Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recursul fostului luptător de K1, Andrei Dărămuş, la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia judecă astăzi recursul unui grup de nouă persoane, printre care şi un tânăr din Alba Iulia, arestaţi preventiv de Tribunalul Hunedoara pentru infracţiuni ce ţin de crima organizată. Grupul infracţional din care face parte şi albaiulianul Andrei Dărămuş, fost boxer şi luptător de K1 este cercetat pentru comiterea de furt cu consecinţe deosebit de grave, de utilaje din ţări din vestul Europei şi introducerea acestora, ilegal, în România.

La aducerea acestora la Curtea de Apel Alba Iulia, pentru participarea la şedinţa de judecată, cei nouă erau destul de nemulţumiţi, unul dintre aceştia exprimându-şi chiar indignarea faţă de prezenţa jurnaliştilor în sală.

Membrii grupării, din Satu Mare, Hunedoara şi Alba erau conduşi de interlopul Dorel Tukacs, din Satu Mare. Andrei Dărămuş a fost implicat în ultimii ani în mai multe infracţiuni şi are la activ numeroase dosare penale.

Tribunalul Hunedoara a dispus, luni, arestarea preventivă a celor nouă membri ai grupării infracţionale, pe o perioadă de 29 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax