Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

98 de paturi, donate Spitalului Județean de Urgență Alba de către un fost pacient din Bremen, Germania

Publicat

Spitalul Județean de Urgență Alba este răsplătit de către un prieten german care a beneficiat în trecut de serviciile instituției sanitare. Este vorba despre Heino Heinken, în vârstă de 72 de ani originar din Bremen, care a fost pacientul spitalului pe probleme neurologice și care, pentru că a fost mulțumit de tratamentul primit, a decis să ofere un cadou acestuia. 48 de paturi au sosit deja în spital, iar până la sfârșitul lunii urmează să mai sosească un „colet” cu încă 50 de paturi, potrivit managerului spitalului, Nicoleta Coșarcă.

„Spitalul Județean de Urgență Alba a primit 48 de paturi și urmează să mai primească încă 50 până la sfârșitul lunii. Darul a venit de la un domn din Bremen care colectează de la persoane dispuse să facă astfel de donații. Domnul a fost mulțumit de diagnosticarea ce a primit-o, pe secția de neurologie, în urmă cu mai mulți ani și a păstrat legătura cu noi”, a declarat managerul spitalului, Nicoleta Coșarcă. Transportul cadoului consistent este asigurat tot de către Heino Heinken.

Paturile urmează să fie instalate în toate secțiile spitalului, iar cele mai multe dintre acestea vor fi amplasate pe secția de Interne. „Avem 763 de paturi, însă aproximativ 500 dintre acestea ar trebui schimbate”, a mai spus Nicoleta Coșarcă.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax