Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei mai frumoși căței din lume participă la un concurs canin, în Sebeș. Când va avea loc Royal Crown Trophy

Publicat

Cei mai frumoși câini vor fi prezenți la Sebeș, la cea de-a a 13 a ediție a concursului internțaional de câini Royal Crown Trophy. Este vorba despre o competiție internațională, unde vor participa câini din peste 12 țări. 

Competiția va avea loc în 2 – 3 septembrie în Parcul Arini din Sebeș.

Municipiul Sebeș se pregătește să găzduiască cea de-a 13-a ediție a competiției chinologice organizată în județul Alba, inclusă în calendarul Federației Chinologice Internaționale (FCI).

Căței din nu mai puțin de 12 țări sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a se îndrepta către Sebeș, unde vor participa la concursul de frumusețe canină ce va avea loc în Parcul Arini.

Jurații, proveniți din Portugalia, Germania, Irlanda, Croația și România, vor supraveghea nu doar conformitatea cu standardele specifice, ci și atitudinea prietenoasă a cățeilor.

La finalul fiecărei zile de concurs se va organiza concursul „Best in Show”, unde publicul se va delecta admirând cei mai distinși ambasadori ai fiecărei rase, luptând pentru titlul de „Cel mai bun câine al expoziției”.

În Parcul Arini vor fi prezenți de la pui de căței de la 3 luni – în clasa baby, până la campioni europeni și mondiali și veterani de peste 10 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax