Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A abuzat de încrederea unor bătrâni: O femeie din Alba cercetată pentru furt după ce a sustras banii unor vârstnici. Cum proceda

Publicat

În jur de 48.000 de lei ar fi reușit o femeie din Alba să fure din economiile unor bătrâni. Acesta a abuzat de încrederea vârstnicilor  și în timp ce îi ajuta la treburile casnice fura sustrăgea din banii lasați în casă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Zlatna împreună cu polițiștii Postului de Poliție Almașu Mare au identificat o femeie de 55 de ani, din comuna Almașu Mare, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 27 septembrie 2022.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în perioada iunie – septembrie 2022, în timp ce sprijinea o familie de vârstnici din comuna Almașu Mare la activitățile zilnice desfășurate în gospodărie, ar fi profitat de încrederea acestora și de faptul că ar fi avut acces în toate încăperile locuinței și ar fi sustras, în mod constant, bani din economiile familiei, provocând un prejudiciu total de 48.000 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a femeii și pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax