Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A acroşat cu maşina o femeie pe trotuar şi nu a anunţat poliţia. Şofer din Ighiu, cercetat pentru părăsirea locului accidentului

Publicat

Un bărbat din Ighiu s-a ales cu dosar penal după ce a acroşat, cu maşina pe care o conducea, o femeie care se afla pe trotuar, în zona Bulevardului Republicii din Alba Iulia. Pentru că aceasta i-a spus că nu are leziuni, şoferul şi-a continuat drumul şi nu a anunţat incidental la poliţie. Ulterior, însă, femeia s-a prezentat la spital.

Vineri, la ora 11.49, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că mama sa a fost victima unui accident rutier în urma căruia a suferit leziuni corporale uşoare.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Rutier a rezultat că H.N., de 42 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce manevra un autoturism pe trotuarul de pe B-dul Republicii din Alba Iulia, nu a observat-o pe P.E., de 49 de ani, din Alba Iulia, care circula pe trotuar, acroșând-o cu partea din spate a autoturismului.

După accident, victima i-ar fi declarat conducătorului auto că nu are nici o leziune, însă la scurt timp s-a prezentat la spital, prezentând un traumatism uşor  la piciorul drept, fără a rămâne internată.

Pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax