Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A agresat controlorii de pe mijloacele de transport în comun. Un bărbat din Zlatna s-a ales cu o amendă de 200 de lei

Publicat

pensionari

O echipă de controlori de pe mijloacele de transport în comun din Alba Iulia a fost agresată joi, 10 ianuarie, de un călător. Un echipaj de jandarmerie a intervenit prompt şi a aplanat incidentul. Agresorul, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Zlatna s-a ales cu o amendă în valoare de 200 de lei.

Conflictul a apărut în momentul în care o echipă de control a urcat într-un autobuz şi a solicitat călătorilor să prezinte documentele de transport, iar un bărbat a refuzat să arate biletul spre a fi verificat. Mai mult, acesta, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi având o constituţie fizică robustă, i-a înjurat pe controlori, i-a ameninţat cu acte de violenţă şi a refuzat să-şi prezinte datele de identificare. În aceste condiţii, prin apel la 112, s-a solicitat ajutor, iar la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie. La vederea jandarmilor, călătorul violent s-a calmat şi a acceptat să coopereze cu aceştia.

Este vorba despre Marius L. (40 de ani) din Zlatna, iar alcoolul consumat se pare că a stat la baza disensiunii dintre acesta şi angajaţii STP. Jandarmii i-au expus norma legală pe care a încălcat-o, i-au recomandat ca pe viitor să evite astfel de situaţii, iar la final l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ahl

    vineri, 11.01.2013 at 11:03

    busteed

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax