Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A apărut o nouă metodă de escrocherie. Persoane necunoscute se prezintă drept medici şi solicită bani pentru intervenţii de urgenţă

Publicat

escrocherii telefon O nouă metodă de înşelăciune aduce pagube românilor. După varianta “Accidentul”, prin care diferiţi escroci fac bani de pe urma familiilor îngrijorate, noi cazuri vizează aşa-zise operaţii pentru cazuri grave.

“Scenariul” în urma căruia un român ar fi putut rămâne fără economiile din casă a fost următorul. A fost sunat de un bărbat care pretindea că este medic şi care i-a cerut bani ca să-i opereze fiica, aflată în stare gravă. Unul dintre escroci a fost prins cu banii asupra lui, iar omul şi-a recuperat paguba.

Suma cerută a fost de nu mai puţin de 50.000 de euro pentru a o opera pe coloană pe fiica bărbatului.

Escrocul i-a spus omului că aceasta a căzut pe scări şi este în stare gravă. Panicat, bărbatul, din Braşov, i-a oferit toţi banii pe care îi avea în casă, adică 3.200 de lei.

După ce a dat banii, a început să realizeze că ceva nu este în regulă, a sunat la rude şi a aflat că a fost păcălit, iar fiica lui este bine.

A anunţat poliţia, iar unul dintre escroci, cel care luase banii a fost prins. Asupra lui s-au găsit 3000 de lei, astfel că omul şi-a recuperat mare parte din pagubă, potrivit adevărul.ro.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a spus procurorilor că şeful reţelei este un bărbat aflat în Penitenciarul din Tulcea, care îi fusese coleg de celulă.

sursă: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax