Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A apărut prima aplicație pe mobil prin care se poate face comandă la taxi în Alba Iulia. FLOREA Taxi este la doar două click-uri distanță

Publicat

IMG_1392 FLOREA TAXI vine cu o nouă metodă de comandă rapidă pentru clienții din Alba Iulia. O aplicație care se descarcă pe telefonul mobil și prin care se poate comanda o mașină în cel mai scurt timp. 

Noua metodă de plasare a comenzilor pentru FLOREA TAXI este parte a unui sistem integrat de gestionare automată a solicitărilor, astfel încât, cu doar două click-uri, îţi este alocată cea mai apropiată maşină, în cel mai scurt timp.

Aplicaţia TAXI FLOREA este o metodă modernă de a găsi un taxi în câteva secunde: comanzi  rapid și ușor, vezi locația maşinii după plasarea comenzii și știi exact când a ajuns.
CUM FUNCȚIONEAZĂ?
·        Telefonul te localizează automat și poți alege adresa de pe hartă sau o poți completa manual
·        Plasezi comanda
·        Vezi timpul de așteptare până la sosirea mașinii
·        Poți verifica poziția mașinii pe hartă, de la preluarea comenzii
·        Poți transmite mesaje șoferului prin aplicație

florea taxi „Prin această aplicație, clienților le va fi mult mai ușor să comande un taxi. În plus, este un serviciu nou și unic în Alba Iulia, pe care Florea Grup se bucură să-l ofere atât locuitorilor, cât și turiștilor. Compania, care anul acesta împlinește 20 de ani de la înființare, și-a propus să contribuie la creșterea și diversificarea serviciilor în Alba Iulia. Facem acest lucru prin investițiile în domeniu hotelier (Hotel Transilvania și Hotel Astoria), prin sprijinul acordat în infrastructura locală și, nu în ultimul rând, prin punerea la dispoziția vizitatorilor unei flote de taxiuri moderne, curate și, mai nou, dotate cu o aplicație mobilă”, declară Marcel Florea, director general Florea Grup.

TAXI FLOREA  este cea mai modernă aplicație de a comanda taxi prezentă momentan în Alba Iulia, disponibilă pe platformele: Android, Apple iOS, Windows Mobile.

Florea Grup este o companie cu capital românesc integral privat, înființată în anul 1996 de către frații Marcel și David Florea. Pe lângă serviciile de taxi, afacerile Florea Grup cuprind investiții majore în domeniul hotelier, cel al construcțiilor și cel al distribuției de carburanți, compania inaugurând de curând cea de a zecea stație de carburanți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax