Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A atacat cu spray lacrimogen o vânzătoare într-un chioșc de ziare din Alba Iulia. Făptașul, trimis la închisoare

Publicat

aiud penitenciar

Un tânăr care a atacat cu spray lacrimogen o vânzătoare într-un chioșc de ziare din Alba Iulia, a fost condamnat la închisoare și depus la Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Voina Florin este un recidivist care a executat o bună parte dintr-o pedeapsă de 8 ani de închisoare și a fost eliberat condiționat în 2017. După a mai fost condamnat de Judecătoria Aiud și pentru alte fapte, care au fost adunate la pedeapsa finală.

Acum, tânărul a primit din partea magistraților de la Judecătoria Alba Iulia o pedeapsă de 9 luni și 418 zile de închisoare cu executare pentru loviri și alte violențe.

Ultima faptă pentru care a fost judecat s-a petrecut în 27 august 2018, într-un chioșc de ziare din centrul orașului Alba Iulia. Atunci, în jurul orei 14.00, alături de un alt bărbat, tânărul i-a cerut o țigară vânzătoarei de ziare, dar aceasta nu i-a dat.

Când a văzut că a fost refuzat, tânărul a început să o înjure și a vrut să ia de pe taraba de ziare o carte de rugăciuni. Femeia l-a prins de mână, iar în acel moment tânărul i-a pulverizat spray lacrimogen în față, după care a fugit de la fața locului.

Acesta a fost prins în zona gării CFR din Alba Iulia. După un timp, la sfârșitul lunii martie 2019 a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe.

În 5 noiembrie 2019 a fost condamnat la 9 luni de închisoare, la care s-au mai adăugat 418 zile din alte condamnări.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 decembrie 2019, în jurul orei 17.30, polițiștii de investigații criminale din Sebeș, sprijiniți de polițiștii din Blaj, l-au identificat și reținut, pe raza municipiului Sebeș, pe un tânăr de 29 de ani, din Blaj, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate, de 9 luni și 418 zile închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax