Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A bătut doi octogenari cu o scândură: Un bărbat din Zlatna s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală

Publicat

Un bărbat din Zlatna este cercetat penal după ce a intrat cu forța în casa a doi bătrâni și i-a bătut cu o scândură. Cei doi bătrâni s-au ales cu leziuni care necesită până la 45 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. Bărbatul este cercetat de polițiști pentru vătămare corporală și violare de domiciliu.

Marţi, la ora 10.30, un bărbat din Zlatna a sesizat Poliţia oraşului despre faptul că în data de 29 aprilie, în jurul orei 14.30, un bărbat de 55 de ani din satul Trâmpoiele s-a deplasat la locuinţa părinţilor săi de 81 de ani, respectiv 74 de ani şi i-a agresat fizic, lovindu-i cu o scândură.

Bărbatul a prezentat certificate medico-legale din care rezultă faptul că leziunile suferite de bărbatul de 81 de ani necesită 40-45 zile îngrijiri medicale pentru vindecare, iar soţia acestuia are nevoie de asistenţă medicală pentru 30-35 de zile.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de suspect se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală” şi „violare de domiciliu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax