Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A băut de ziua lui, s-a urcat la volan, dar a fost oprit de polițiști: Tânăr din Mihalț, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Publicat

A făcut petrecere de ziua lui, a băut mai multe pahare, după care s-a urcat la volan. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani din comuna Mihalț, care a fost prins de polițiști beat la volan. În acest moment, el este cercetat de polițiști pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 11.07.2014, ora 01.05, pe bld. Republicii, din municipiul Alba Iulia, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba, aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control a traficului rutier au oprit pentru control un autoturism condus de C. B.P., de 28 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care C.B.P., a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate două mostre de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Faţă de C. B.P se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge,, faptă pedepsită de art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax