Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A căzut de la etajul doi al unei pensiuni din Arieșeni, după ce a consumat mai multe pahare de băutură. Bărbat de 40 de ani din Hunedoara, găsit decedat

Publicat

Alcoolul l-a adus la moarte pe un bărbat de 40 de ani din județul Hunedoara. După ce a consumat mai multe pahare de băutură, alături de doi colegi, acesta a căzut de la etajul doi al unei pensiuni din Arieșeni pentru care executa lucrări la o anexă și la care era cazat.

Miercuri, în jurul orei 7.20, poliţiştii Postului de Poliție Arieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apropierea unei pensiuni din Arieşeni a fost găsit cadavrul unui bărbat.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, unde, sub îndrumarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, s-a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că B.D.N., de 40 de ani, din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, era cazat la pensiune întrucât, împreună cu doi colegi, executa lucrări de construcţie la o anexă a pensiunii.

Marţi seara, cei trei bărbaţi au servit cina după care victima împreună cu colegii săi s-au deplasat în centrul comunei unde au consumat băuturi alcoolice, revenind la pensiune în jurul orelor 22.30.

B.D.N. împreună cu colegul său de cameră s-au retras în camera în care erau cazaţi, situată la etajul doi al pensiunii, victima continuând să consume alcool pe balconul din dreptul camerei, timp în care colegul său de cameră a adormit.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că B.D.N. a căzut de la balconul pensiunii, din raportul medico-legal formulat în urma efectuării necropsiei de către medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, rezultând că moartea lui B.D.N. a fost violentă şi s-a datorat unui politraumatism prin cădere de la înălţime, cu leziuni cranio-cerebrale grave.

Pe cadavru nu au fost identificate leziuni traumatice de lovire acută. În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la decesul lui B.D.N.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax