Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A cerut ajutor unui vârstnic din Mirăslău, pe motiv că a rămas cu maşina în pană, şi i-a furat 2.500 de lei. Bărbat din Botoşani, REŢINUT de poliţişti

Publicat

baniUn bărbat de 49 de ani din judeţul Botoşani a fost reţinut sub acuzaţiile de înşelăciune şi furt. Pe motiv că rămăsese cu autoturismul în pană, a cerut împrumut unui vârstnic din Mirăslău 200 de lei şi, după ce a intrat în casă, i-a furat acestuia 2.500 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 22 octombrie, poliţiştii Postului de Poliție Mirăslău au fost sesizați cu privire la faptul că, în 21 octombrie,  în jurul orei 14.00, la domiciliul lui V.D. de 81 de ani, din comuna Mirăslău, s-a prezentat un bărbat care i-a cerut acestuia un împrumut în sumă de 200 lei întrucât a rămas cu autoturismul în pană.

V.D. a înmânat acelui bărbat suma de bani solicitată, au purtat diverse discuții în interiorul locuinței și au părăsit imobilul împreună.

La întoarcerea în locuință, persoana vătămată, V.D.,  a observat faptul că din imobil îi lipsea suma de 2.500 lei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliție Mirăslău, care, împreună cu poliţiştii Secției de Poliție Rurală Aiud şi cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Unirea, în urma cercetărilor efectuate, au reuşit să-i identifice pe H.T., de 49 de ani, din comuna Blândeşti, judeţul Botoşani, ca fiind principalul suspect de comiterea acestei fapte.

Faţă de H.T., Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt.

De asemenea, a fost luată măsura reținerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax