Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A chemat jandarmii să-l apere de soţie. Un bărbat din Blaj, ameninţat de consoartă pentru că s-a întors acasă “beat şi fără bani”

Publicat

Un bărbat din Blaj a apelat la jandarmi pentru a interveni într-un conflict conjugal. Soţia acestuia a fost sancţionată cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru că şi-a ameninţat soţul cu bătaia.

Sâmbătă, 5 octombrie, la ora 13.10, un bărbat din Blaj s-a prezentat la sediul secţiei de jandarmi din localitate şi a solicitat ajutor într-un conflict pe care îl avea cu soţia. Acesta a relatat jandarmilor că soţia nu l-a lăsat să intre în curte, l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia în prezenţa copiilor şi vecinilor de pe strada Livezii.

Un echipaj de jandarmerie l-a condus pe bărbat acasă şi a verificat cele expuse, constatând că acestea se confirmă în totalitate.

Întrebată care a fost motivul comportamentului agresiv, soţia a răspuns că a fost o reacţie la faptul că soţul s-a întors acasă “ beat şi fără bani ”.

Pentru fapta săvârşită, Ileana M. (34 de ani) a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax