Connect with us
Publicitate

ABRUD

A circulat, fără permis, cu o motocicletă şi a refuzat testarea pentru alcool. Dosar penal pentru un bărbat din Bucium

Publicat

Un bărbat din Bucium s-a ales cu dosar penal pentru cumul de infracţiuni rutiere. A condus o motocicletă fără a deţine permis şi a refuzat testarea pentru alcool.

Potrivit IPJ Alba, în 13 septembrie, în jurul orei 17.20, poliţiştii rutieri din Abrud, în timp ce acţionau pe strada Avram Iancu din oraş, l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani din comuna Bucium, în timp ce conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât bărbatul emana miros de alcool, poliţiştii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, refuzând totodată şi să fie condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax