Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A comandat de pe internet mai multe piese auto, dar nu a primit nimic. Cum a fost înșelat un bărbat din Alba, de un moldovean

Publicat

Un bărbat din Ighiu a fost înșelat de un tânăr din Botoșani, după ce a comandat câteva piese auto pe un site de anunțuri. După ce a trimis banii către vânzător, acesta nu a mai trimis piesele. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 noiembrie 2022, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat un tânăr de 26 de ani, din comuna Răchiți, județul Botoșani, ca bănuit de săvârșirea unei înșelăciuni săvârșită prin intermediul unui site de anunțuri.

La data de 19 august 2022, acesta ar fi postat un anunț potrivit căruia oferea, spre vânzare, mai multe componente auto.

Fiind contactat de către un bărbat din comuna Ighiu, județul Alba, acesta a promis că va trimite, prin curier, piesele și a încasat, prin intermediul unui serviciu bancar, suma de 1.000 de lei, fără a-și îndeplini obligația de a trimite piesele auto.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax