Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A condus beat, fără permis, o maşină neînmatriculată şi a produs accident. Un tânăr din Valea Lungă este cercetat de poliţişti

Publicat

pol

Poliţiştii care au fost chemaţi la un accident rutier produs duminică după-amiaza în comuna Valea Lungă au constatat că şoferul nu avea permis, conducea o maşină neînmatriculată, pe care o împrumutase şi se afla sub influenţa alcoolului. Tânărul de 33 de ani şi cel care i-a împrumutat maşina s-au ales cu dosare penale.

În evenimentul rutier petrecut duminică, la ora 18.28, pe strada principală din Valea Lungă, nu au fost semnalate victime omeneşti. Poliţiştii deplasaţii la faţa locului au constatat că R.F., un bărbat de 33 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, nu  a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, în dreptul imobilului cu nr. 12, s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de R.F. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În timpul cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul a fost încredinţat lui R.F., pentru a fi condus pe drumurile publice, de către R.T., de 26 de ani, din comuna Valea Lungă. Faţă de acesta a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax