Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus beat şi s-a „proptit” cu maşina, de sensul giratoriu. Dosar penal pentru un tânăr din comuna Săsciori

Publicat

masina politieUn tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Săsciori a fost protagonistul unui accident mai puţin obiţnuit, la Sebeş. S-a urcat băut la volan, a pierdut controlul acestuia şi a ajuns cu maşina pe sensul giratoriu.

Accidentul a fost sesizat la Poliţia Sebeş duminică dimineaţa, în 30 aprilie, în jurul orei 6.30. S-a petrecut la intersecţia străzilor Vânătorilor cu Lucian Blaga din Sebeş şi a fost urmat doar de pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că A.G.F., de 22 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu sensul giratoriu din intersecţie.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de A.G.F., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax