Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus beat un autoturism cu numere false de înmatriculare. Bărbat de 35 de ani din comuna Valea Lungă, cercetat de poliţişti

Publicat

etilotest_Un bărbat de 35 de ani din comuna Valea Lungă a fost prins de poliţişti, la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare false şi cu alcoolemie de 1,18 mg/l. S-a ales cu dosar penal.

Miercuri noaptea, în jurul orei 00.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au depistat pe G.C.V., de 35 de ani, din comuna Valea Lungă în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate cu privire la autoturismul condus de bărbat, poliţiştii au constatat că acesta nu este înmatriculat în circulaţie, iar plăcuţele de înmatriculare ce îi erau aplicate, aparţin unui alt autoturism.

Faţă de G.C.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax