Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus fără permis o maşină cu numere false de înmatriculare. Tânăr din comuna Cetatea de Baltă, cercetat de Poliţie

Publicat

masina politie

Un tânăr din comuna Cetatea de Baltă este cercetat penal după ce a condus fără permis o maşină cu numere false, la care era ataşată o remorcă neînmatriculată.

Joi, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, în timp ce acţionau pe raza localităţii Crăciunelu de Sus, au oprit, pentru control, un autoturism la care era ataşată o remorcă şi care era condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Cetatea de Baltă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reţinut, remorca nu era înmatriculată, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism erau false, acestea fiind atribuite altui autoturism, potrivit IPJ Alba.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere cu permisul reţinut, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi tractarea unei remorci neînmatriculate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax