Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus fără permis o maşină furată şi a fost prins la Aiud, după un ACCIDENT. Bărbat de 47 de ani din Oradea, cu dosar penal

Publicat

politie

politisti masina politie rutiera politiaUn bărbat de 47 de ani din Oradea a fost prins de poliţiştii din Aiud, după ce a provocat un accident, cu o maşină furată. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Bărbatul nu avea nici permis.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, la ora 12.00, poliţiştii rutieri din Aiud au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, ce s-a produs pe strada Transilvaniei din municipiu.

C.D. de 47 de ani, din Oradea, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa suficienţă faţă de autovehiculul care se deplasa în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii au verificat şi autoturismul şi au constatat că acesta fusese furat, cu o zi în urmă, din Oradea.

Faţă de C.D., poliţiştii din Aiud au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, iar în ceea ce priveşte furtul autoturismului, cercetările sunt făcute de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax