Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus maşina fără permis, a provocat accident şi a părăsit locul faptei. Tânăr din Aiud, cercetat penal

Publicat

masina politie

Poliţiştii din Aiud îl cercetează penal pe un tânăr care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere şi a provocat un accident în urma căruia a suferit leziuni corporale. După accident, tânărul a părăsit locul producerii lui, fără să anunţe Poliţia.

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii rutieri din Aiud au efectuat verificări în legătură cu modul de producere a unui eveniment rutier ce a avut loc în noaptea de 27/28 octombrie, pe HJ 107 I, în afara municipiului Aiud.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr de 18 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Râmeţ – Aiud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

După producerea accidentului, tânărul a plecat acasă, fără să anunţe accidentul, cu toate că în urma acestuia a suferit leziuni la un picior.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax