Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus o motocicletă neînmatriculată, fără permis, cu viteză peste limita legală. Dosar penal pentru un tânăr din Zlatna

Publicat

Un tânăr din Zlatna s-a ales cu dosar penal pentru cumul de infracțiuni rutiere, după ce a condus o motocicletă. Vehiculul nu era înmatriculat, tânărul nu avea permis corespunzător și a fost prins de radar cu viteză peste limita legală.

Potrivit IPJ Alba, marți, în jurul orei 18.50, polițiștii din Zlatna l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, pe Calea Moților din Zlatna, cu viteza peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul pe care-l conducea.

Față de acesta, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere cu permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax