Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus un autoturism având permisul suspendat. Bărbat din Baia de Arieș, cu dosar penal

Publicat

masina politie

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Baia de Arieș s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de poliști în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Baia de Arieș – Compartimentul Rutier, în timp ce desfăşurau activitati de supraveghere si control trafic rutier pe Drumul Naţional 75 – Baia de Arieș – kilometrul 105, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Baia de Arieș, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax