Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A condus un autoturism cu număr fals de înmatriculare. Bărbat din Alba Iulia, cercetat de polițiști

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat de polițiști după ce a fost prins în timp ce conducea o mașină neînmatriculată, ce avea aplicate plăcuțe provizorii atribuite unui alt autoturism.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 iulie 2022, în jurul orei 12:00, polițiștii din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism cu plăcuțe provizorii de înmatriculare, care era condus de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele provizorii de înmatriculare care erau aplicate pe acesta sunt atribuite unui alt autoturism.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax