Connect with us
Publicitate

Uncategorized

A condus un autoturism fără permis şi a fost prins de poliţişti, la Bistra. Tânăr de 25 de ani din Mureș, cercetat de oamenii legii

Publicat

pol

Un tânăr de 25 de ani din Tîrnăveni a fost oprit de polițiști în trafic, marți, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Bistra, fără a avea permis de conducere. Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu dosar penal.

La data de 8 aprilie, ora 15.25, agenţi din cadrul Postului de Poliţie Bistra au oprit, pe raza localităţii Bistra, pe DN 75, un autoturism condus G.L., de 25 ani, din municipiul Tîrnăveni, judeţul Mureş.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, s-a procedat la efectuarea de verificări în baza de date a poliţiei, ocazie cu care s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fapta prevăzută şi pedepsită de articolul 335, alin. 1 din Cod Penal.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax