Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus un autoturism neînmatriculat şi acum este cercetat. Un şofer din Timiş a fost oprit de poliţiştii din Teiuş în trafic

Publicat

Un conducător auto din judeţul Timiş a fost oprit în noaptea de luni spre marţi, în trafic, de poliţiştii din Teiuş, pe strada Clujului din localitate. În urma verificărilor a rezultat că seria de şasiu a autoturismului condus de bărbat nu corespunde cu cea înscrisă în certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

Poliţişti din Teiuş, aflaţi în exercitarea sarcinilor de serviciu, au oprit în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.50, pe strada Clujului un autoturism condus de T.M., din judeţul Timiş. Circula cu un autovehicul a cărei serie de şasiu nu corespundea cu cea înscrisă în certificatul de înmatriculare.

Faţă conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax